Menukaart - a la carte

Primary tabs

Voorgerechten

 
Carpaccio rund - € 17,00
Belgisch witblauw - olijven van Nyons – appelkappers – rucola - parmezaan.
 
Tartaar van tonijn - € 18,00
Groene bulgur.
 
Garnaalkroketten - € 17,00
Slaatje - gefruite peterselie - tartaar.
 
Kikkerbillen - € 17,00
Krokant gebakken – kruidenboter.
 
Rode Poon - € 17,00
Schorseneer.
 

Salade – Groenten - Pasta.

 
Salade pikant gewokte rundsreepjes – € 24,00
Gemengde sla - chili – soja.
 
Pasta scampi - € 23,00
Gebakken scampi – linguini – getomateerde lookroom.
 
Kruidenpasta gamba's - € 24,00
Linguine - gewokte groenten - pesto.
 
Biologische groentenschotel - € 23,00
Vegetarische bereiding van groenten en granen van het moment.
 

 

 

Wintergerechten.

 
Zuurkoolschotel -  € 26,00 
Zuurkool - casselerrib - Frankfurterworst - spek - aardappelpuree.
 
Kalfsblanquette - € 28,00
Kalfsstoofsel - gehaktballetjes - uitjes - champignons - selder - gebakken krieltjes.
 
Stoverij van runderwang - € 28,00
Speculaas - bruin bier - verse frieten.
 
Konijn met pruimen - € 27,00
Pruimen - spek - bier - kroketten.
 

Visgerechten.

 
Tomaat garnaal - € 30,00
Klassieke tomaat garnaal – slaatje – verse frieten.
 
Spies gegrilde scampi - € 27,00
Slaatje – tartaarsaus – verse frieten.
 
Gegrilde visschotel – € 32,00
Gegrilde vissoorten – linguini – lookboter.
 
Zeetong ‘meunière’ - € 34,00
Tartaarsaus -  verse frieten.
     garnituur
- assortiment warme groenten van het moment - € 3,00
- gemengd slaatje - € 2,00
 
Lenghaasje - € 30,00
Knolselderpuree - oesterzwam - sjalotsaus - natuur krieltjes.
 

Vleesgerechten.

 
Steak tartaar - € 26,00
Belgisch witblauw – met het mes gesneden – slaatje – verse frieten.
 
Steak natuur - € 22,00
Belgisch witblauw - verse frieten – saus & garnituur naar keuze.
 
Filet van speenvarken - € 26,00
Puree van zoete aardappel - spruiten - champignons - portosaus - kroketten.
 
Filet pur natuur - € 31,00
Belgisch wit-blauw - verse frieten – saus & garnituur naar keuze.
 
     garnituur: (filet pure & steak)
- assortiment warme groenten van het moment - € 3,00
- gemengd slaatje - € 2,00
     sauzen: (filet pure & steak)
- peperroom - € 3,00
- champignonroom - € 3,00
- champignon natuur - € 3,00
- stroganoff - € 3,00
- béarnaise - € 3,50

 

Nagerechten.

 
Dame blanche - € 12,00
Vers gedraaid vanille-ijs - warme chocoladesaus.
 
Chocolade - € 12,00
Moëlleux - vers gedraaid vanille-ijs - crème anglaise.
 
Wentelteefje - € 13,00
Gekarameliseerde appel - vers gedraaid vanille-ijs.
 
Sabayon - €12,00
Amaretto - vers gedraaid vanille-ijs.
 
Kaas - € 14,00
Assortiment geaffineerde kazen - rozijnentoast.