Menukaart - a la carte

Primary tabs

Voorgerechten

 
Carpaccio rund - € 17,00
Belgisch witblauw - tapenade van olijf – kappers – rucola - schilfers parmezaan.
 
Carpaccio van kabeljouw - € 17,00
Sabayon van graanmosterd - zalmeitjes
 
Garnaalkroketten - € 16,00
Slaatje - gefruite peterselie - tartaar.
 
Risotto van spelt - € 15,00
Champignons - pesto.
 
Kikkerbillen - € 16,00
Krokant gebakken – kruidenboter.
 
Sint-Jacobsvruchten - € 17,00
Mousse van broccoli - heldere bouillon - bieslook.
 

Salade – Groenten - Pasta.

 
Salade pikant gewokte rundsreepjes – € 24,00
Gemengde sla - chili – soja.
 
Salade pittig gemarineerde kip - € 22,00
Soja - chili - gember - honing - chinese kool.
 
Gegrilde tonijn - € 24,00
Gemengde sla- ansjovis - groene boontjes - olijven - ei.
 
Pasta scampi - € 22,00
Gebakken scampi – linguini – getomateerde lookroom.
 
Kruidenpasta gamba's - € 24,00
Linguine - gewokte groenten - pesto.
 
Biologische groentenschotel - € 22,00
Vegetarische bereiding van groenten en granen van het moment.
 

 

 

Mosselgerechten 'Goudmerk'.

 
Mosselen natuur - VG € 13,00 / HG € 24,00
Ui - selder.
 
Mosselen met witte wijn - VG € 14,00 / HG € 26,00
Ui - selder - witte wijn - room.
 
Mosselen met lookroom - VG € 14,00 / HG € 26,00
Ui - selder - look - room.
 
Mosselen 'Matuvu' - VG € 15,00 / HG € 28,00
Sjalot - look - tomaat - gerookte boerenhesp - jenever.
 

Visgerechten.

 
Tomaat garnaal - € 30,00
Klassieke tomaat garnaal – slaatje – verse frieten.
 
Spies gegrilde scampi - € 27,00
Slaatje – tartaarsaus – verse frieten.
 
Gegrilde visschotel – € 32,00
Gegrilde vissoorten – linguini – lookboter.
 
Zeetong ‘ meunière’ - € 35,00
Groenten en kruiden van het moment – tartaarsaus -  verse frieten.
 
Zeeduivel - € 28,00
Wortel - raapjes - bloedworst - puree met bieslook. 
 
Tongschar- € 26,00
Gebakken - jonge prei - wortel - salsa van tomaat en limoen - aardappelpuree.
 

Vleesgerechten.

 
Steak tartaar - € 26,00
Belgisch witblauw – met het mes gesneden – slaatje – verse frieten.
 
Filet van wilde eend - € 28,00
Gekonfijt boutje - vijgen - puree van raapjes - kroketten.
 
Patrijs - € 35,00
Savooikool - kastanjes - natuurjus - krieltjes.
 
Ossobuco Milanese - € 28,00
Kalfsschenkel - tomaat - wortel - selder - gremolata - linguine.
 
Steak natuur - 22,00
Belgisch witblauw - verse frieten – saus & garnituur naar keuze.
 
Filet pur - € 31,00
Belgisch wit-blauw - verse frieten – saus & garnituur naar keuze.
 
     garnituur
- assortiment warme groenten van het moment - € 2,00
- gemengd slaatje - € 2,00
     sauzen:
- peperroom - € 2,00
- champignonroom - € 2,00
- champignon natuur - € 2,00
- stroganoff - € 2,00
- béarnaise - € 3,00

 

Nagerechten.

 
Dame blanche - € 11,00
Vers gedraaid vanille-ijs - warme chocoladesaus.
 
Chocolade - € 12,00
Moëlleux - vers gedraaid vanille-ijs - crème anglaise.
 
Poire 'Belle Hélène'- € 13,00
Gepocheerde peer - warme chocoladesaus - vanille-ijs.
 
Sabayon - €12,00
Vers gedraaid vanille-ijs – sabayon met Amaretto.
 
Kaas - € 14,00
Assortiment geaffineerde kazen - rozijnentoast.