Menukaart - a la carte

Primary tabs

Voorgerechten

 
Carpaccio rund - € 17,00
Belgisch witblauw - tapenade van olijf – kappers – rucola - schilfers parmezaan.
 
Wildpaté - € 17,00
Huisgemaakt - chutney's.
 
Garnaalkroketten - € 17,00
Slaatje - gefruite peterselie - tartaar.
 
Kikkerbillen - € 17,00
Krokant gebakken – kruidenboter.
 
Pladijs - € 17,00
Mosselen - butternut.
 

Salade – Groenten - Pasta.

 
Salade pikant gewokte rundsreepjes – € 24,00
Gemengde sla - chili – soja.
 
Pasta scampi - € 23,00
Gebakken scampi – linguini – getomateerde lookroom.
 
Kruidenpasta gamba's - € 24,00
Linguine - gewokte groenten - pesto.
 
Biologische groentenschotel - € 23,00
Vegetarische bereiding van groenten en granen van het moment.
 

 

 

Wildgerechten.

 
Filet pur van hert -  € 36,00 
Kweepeer - schorseneer - spruiten - pastinaakpuree - Grand Veneursaus - dauphine-aardappelen.
 
Hazenrug 'Harlekijn' € 32,00
Appel - veenbessen - rode kool - knolselderpuree - witloof - dauphine-aardappelen.
 
Fazant € 30,00
Filet - gekonfijt boutje - appel - veenbessen - witloof - savooikool - butternutpuree - Fine champagnesaus met eekhoorntjesbrood - dauphine-aardappelen.
 
Ragout van everzwijn € 28,00
Boschampignons - wortel - pastinaak - spek - Gebakken krieltjes.
 

Visgerechten.

 
Tomaat garnaal - € 30,00
Klassieke tomaat garnaal – slaatje – verse frieten.
 
Spies gegrilde scampi - € 27,00
Slaatje – tartaarsaus – verse frieten.
 
Gegrilde visschotel – € 32,00
Gegrilde vissoorten – linguini – lookboter.
 
Zeetong ‘meunière’ - € 35,00
Groenten en kruiden van het moment – tartaarsaus -  verse frieten.
 
Lenghaasje - € 30,00
Knolselderpuree - oesterzwam - sjalotsaus - natuur krieltjes.
 

Vleesgerechten.

 
Steak tartaar - € 26,00
Belgisch witblauw – met het mes gesneden – slaatje – verse frieten.
 
Steak natuur - € 22,00
Belgisch witblauw - verse frieten – saus & garnituur naar keuze.
 
Filet pur natuur - € 31,00
Belgisch wit-blauw - verse frieten – saus & garnituur naar keuze.
 
     garnituur
- assortiment warme groenten van het moment - € 3,00
- gemengd slaatje - € 2,00
     sauzen:
- peperroom - € 3,00
- champignonroom - € 3,00
- champignon natuur - € 3,00
- stroganoff - € 3,00
- béarnaise - € 3,50

 

Nagerechten.

 
Dame blanche - € 12,00
Vers gedraaid vanille-ijs - warme chocoladesaus.
 
Chocolade - € 12,00
Moëlleux - vers gedraaid vanille-ijs - crème anglaise.
 
Peer - € 13,00
In koffie gestoofd - hazelnootroom - chocolade-ijs.
 
Sabayon - €12,00
Vers gedraaid vanille-ijs – sabayon met Amaretto.
 
Kaas - € 14,00
Assortiment geaffineerde kazen - rozijnentoast.