Menukaart - a la carte

Primary tabs

Voorgerechten

Huisgemaakte hazenpaté - € 16,00
Chutney’s.
 
Garnalen - € 16,00
Garnaalkroketten, slaatje, gefruite peterselie, tartaar.
 
Pladijs - € 15,00
Prei – geuze – blanke boter.
 
Kikkerbillen - € 16,00
Krokant gebakken, kruidenboter.
 
Cannelloni - € 15,00
Boschampignons, parmezaan.
 
Carpaccio rund - € 19,00
Belgisch witblauw, tapenade van olijf, kappers, rucola, schilfers parmezaan.
 

 

Hoofdgerechten

Zeetong ‘ meunière’ - € 35,00
Groenten en kruiden van het moment, verse frieten.
 
Wilde zeebaars - € 30,00
Gebakken spruitjes, oesterzwam, witloof, mosterdroom, krieltjes
 
Filet pur - € 35,00
Belgisch wit-blauw, seizoensgroenten, natuurjus of béarnaise, verse frieten.
 
Biologische groenten - € 22,00
Vegetarische bereiding van groenten en granen van het moment.
 

Nagerechten

Dame blanche - € 11,00
Vers gedraaid vanille-ijs, warme chocoladesaus.
 
Chocolade - € 12,00
Moëlleux, vers gedraaid vanille-ijs, crème anglaise.
 
Bladerdeeggebakje - € 12,00
Gebakken peer, Fourme d’Ambert, chocolade-ijs.
 
Kaas - € 14,00
Assortiment geaffineerde kazen, rozijnentoast.