Menukaart - a la carte

Primary tabs

Voorgerechten

 
Carpaccio rund - € 17,00
Belgisch witblauw - olijven van Nyons – appelkappers – rucola - parmezaan.
 
Carpaccio van kabeljauw - € 17,00
Tomaat - tapenade van olijven van Nyons.
 
Garnaalkroketten - € 17,00
Slaatje - gefruite peterselie - tartaar.
 
Kikkerbillen - € 17,00
Krokant gebakken – kruidenboter.
 
Asperges - € 17,00
Roerei - gerookt spek - tijm.
 

Salade – Groenten - Pasta.

 
Salade pikant gewokte rundsreepjes – € 24,00
Gemengde sla - chili – soja.
 
Pasta scampi - € 23,00
Gebakken scampi – linguini – getomateerde lookroom.
 
Kruidenpasta gamba's - € 24,00
Linguine - gewokte groenten - pesto.
 
Biologische groentenschotel - € 23,00
Vegetarische bereiding van groenten en granen van het moment.
 

 

 

Asperge gerechten.

 
Asperges op Vlaamse wijze -  VG: € 16,00 / HG: € 27,00
Gesmolten boter - ei - peterselie - (HG: met natuuraarappelen).
 
Asperges met gerookte zalm - VG: € 17,00 / HG: € 28,00
Hollandaise saus - (HG: met peterseliekrieltjes).
 
Kabeljauw - € 32,00
Asperges - garnalen - beurre blanc met kruiden - puree.
 
Kalfszwererik - € 35,00
Asperges  - mousseline - peterseliekrieltjes.
 

Visgerechten.

 
Tomaat garnaal - € 30,00
Klassieke tomaat garnaal – slaatje – verse frieten.
 
Spies gegrilde scampi - € 27,00
Slaatje – tartaarsaus – verse frieten.
 
Gegrilde visschotel – € 32,00
Gegrilde vissoorten – linguini – lookboter.
 
Zeetong ‘meunière’ - € 34,00
Tartaarsaus -  verse frieten.
     garnituur
- assortiment warme groenten van het moment - € 3,00
- gemengd slaatje - € 2,00
 
Skrei - € 30,00
Raapjes - prei - spekjes - witte wijnsaus - krieltjes met rucola.
 

Vleesgerechten.

 
Steak tartaar - € 26,00
Belgisch witblauw – met het mes gesneden – slaatje – verse frieten.
 
Steak natuur - € 22,00
Belgisch witblauw - verse frieten – saus & garnituur naar keuze.
 
Eendenborst - € 29,00
Lentegroenten - kruidige jus - gebakken krieltjes.
 
Filet pur natuur - € 32,00
Belgisch wit-blauw - verse frieten – saus & garnituur naar keuze.
 
     garnituur: (filet pure & steak)
- assortiment warme groenten van het moment - € 3,00
- gemengd slaatje - € 2,00
     sauzen: (filet pure & steak)
- peperroom - € 3,00
- champignonroom - € 3,00
- champignon natuur - € 3,00
- stroganoff - € 3,00
- béarnaise - € 3,50

 

Nagerechten.

 
Dame blanche - € 12,00
Vers gedraaid vanille-ijs - warme chocoladesaus.
 
Chocolade - € 12,00
Moëlleux - vers gedraaid vanille-ijs - crème anglaise.
 
Chocoladetiramisu - € 13,00
Mascarpone - zwarte chocolade.
 
Sabayon - €12,00
Amaretto - vers gedraaid vanille-ijs.
 
Kaas - € 14,00
Assortiment geaffineerde kazen - rozijnentoast.