Menukaart - a la carte

Primary tabs

Voorgerechten

 
Belgisch witblauw - € 17,00
Carpaccio – asperges – ansjovis – parmezaan. 
 
Carpaccio rund - € 19,00
Belgisch witblauw - tapenade van olijf – kappers – rucola - schilfers parmezaan.
 
Garnaalkroketten - € 16,00
Slaatje - gefruite peterselie - tartaar.
 
Makreel - € 15,00
Bloemkoolpuree – komkommer – spekvinaigrette.
 
Kikkerbillen - € 16,00
Krokant gebakken – kruidenboter.
 
Asperges - € 16,00
Gepocheerd ei – comtékaas – croutons.
 

Salade – Groenten - Pasta.

 
Salade pikant gewokte rundsreepjes – € 24,00
Chili – soja.
 
Salade warme geitenkaas - € 22,00
Lentesla – waterkers - gebakken aardappel – geitenkaas - honing.
 
Pasta scampi - € 24,00
Gebakken scampi – linguini – lookroom.
 
Biologische groentenschotel - € 22,00
Vegetarische bereiding van groenten en granen van het moment.
 

Lente-, asperge gerechten.

 
Asperges op Vlaamse wijze – VG € 15,00   HG – € 27,00
Asperges – botersaus – ei – peterselie.
 
Pasta met asperges- € 21,00
Linguini – asperges – mozzarella - gestoofde rucola - ansjovis.
 
Kabeljauw - € 30,00
Asperges – Noordzeegarnalen – mousseline met mascarpone – aardappelpuree.
 
Kalfszwezerik - € 35,00
Krokant gebakken zwezerik – asperges – Heidebittersaus - kruidig gebakken krieltjes.
 

Visgerechten.

 
Tomaat garnaal - € 30,00
Klassieke tomaat garnaal – slaatje – verse frieten.
 
Spies gegrilde scampi - € 27,00
Slaatje – tartaarsaus – verse frieten.
 
Gegrilde visschotel – € 32,00
Gegrilde vissoorten – linguini – lookboter.
 
Zeetong ‘ meunière’ - € 35,00
Groenten en kruiden van het moment – tartaarsaus -  verse frieten.
 
Zeebaars - € 30,00
Asperges – crème van morieljes en munt – aardappelpuree. 
 

Vleesgerechten.

 
Steak tartaar - € 28,00
Belgisch witblauw – met het mes gesneden – slaatje – verse frieten.
 
Mechelse koekoek - € 30,00
Suprème gegaard op 63,5° - asperges – morielensaus – polenta.
 
Steak – 26,00
Belgisch witblauw – slaatje – verse frieten – saus naar keuze.
 
Filet pur - € 35,00
Belgisch wit-blauw – seizoensgroenten - verse frieten – saus naar keuze.
Sauzen, Peperroom, champignonsroom, stroganoff, béarnaise.

 

Nagerechten.

 
Dame blanche - € 11,00
Vers gedraaid vanille-ijs - warme chocoladesaus.
 
Chocolade - € 12,00
Moëlleux - vers gedraaid vanille-ijs - crème anglaise.
 
Flensjes - € 13,00
Aardbeien – rabarber – Vers gedraaid vanille-ijs.
 
Sabayon - €12,00
Vers gedraaid vanille-ijs – sabayon met Amaretto.
 
Kaas - € 14,00
Assortiment geaffineerde kazen - rozijnentoast.