Menukaart - a la carte

Primary tabs

Voorgerechten


Terrine van ganzenlever - € 18,00
Huisgemaakt - chutney’s - briochetoast.
 
Carpaccio rund - € 19,00
Belgisch witblauw - tapenade van olijf – kappers – rucola - schilfers parmezaan.
 
Garnaalkroketten - € 16,00
Slaatje - gefruite peterselie - tartaar.
 
Kikkerbillen - € 16,00
Krokant gebakken - kruidenboter.
 
Zeeduivel - € 17,00
Groentensliertjes – kreeftensaus.
 
Ravioloni met krab - € 18,00
Puree van wortel en sinaasappelsap – saus van kokosmelk.

 

Hoofdgerechten


Salade – Groenten - Pasta.

Salade pikant gewokte rundsreepjes – € 24,00
Chili – soja.
 
Pasta scampi - € 24,00
Gebakken scampi – linguini – lookroom.
 
Biologische groentenschotel - € 22,00
Vegetarische bereiding van groenten en granen van het moment.
 
Ravioloni met krab - € 25,00
Puree van wortel en sinaasappelsap – saus van kokosmelk.

Visgerechten.

Tomaat garnaal - € 30,00
Klassieke tomaat garnaal – slaatje – verse frieten.
 
Spies gegrilde scampi - € 27,00
Slaatje – tartaarsaus – verse frieten.
 
Gegrilde visschotel – € 32,00
Gegrilde vissoorten – linguini – lookboter.
 
Zeetong ‘ meunière’ - € 35,00
Groenten en kruiden van het moment – tartaarsaus -  verse frieten.
 
Kabeljauw - € 28,00
Pompoenpuree – pesto met pompoenpitten – aardappelpuree.

Winterse gerechten

Erwtensoep - € 10,00
Gerookte spekblokjes – rookworst – varkensschenkel – broodcroutons.
 
Gegarneerde zuurkoolschotel - € 28,00
Casselerrib – hammetje – Frankfurterworst – Poolse worst – spek – natuuraardappelen.
 
Lamsstoofpotje met winterse groenten - € 30,00
Wortelen – raapjes – pastinaak – schorsneren – gratin.
 
Gentse waterzooi - € 27,00
Maïskip – prei – wortel – selder – roomsaus – peterselieaardappelen.

Vleesgerechten.

Steak tartaar - € 28,00
Belgisch witblauw – met het mes gesneden – slaatje – verse frieten.
 
Speenvarkenfilet - € 26,00
Wortelstamppot – mosterd-augurksaus.
 
Steak – 26,00
Belgisch witblauw – slaatje – verse frieten – saus naar keuze.
 
Filet pur - € 35,00
Belgisch wit-blauw – seizoensgroenten - verse frieten – saus naar keuze.
Sauzen, Peperroom, champignonsroom, stroganoff, béarnaise.
 
 

Nagerechten


Dame blanche - € 11,00
Vers gedraaid vanille-ijs - warme chocoladesaus.
 
Chocolade - € 12,00
Moëlleux - vers gedraaid vanille-ijs - crème anglaise.
 
Crème Brûlée - € 12,00
Crème brûlée – kastanje – honing.
 
Sabayon - €12,00
Vers gedraaid vanille-ijs – sabayon met Amaretto.
 
Kaas - € 14,00
Assortiment geaffineerde kazen - rozijnentoast.