Menukaart - a la carte

Primary tabs

Voorgerechten

Carpaccio van rund - € 20,00

Belgisch witblauw –  olijven van Nyons – appelkappers – rucola – parmezaan.

Garnaalkroketten - € 20,00

Slaatje – gefruite peterselie – tartaar.

Kikkerbillen - € 20,00

Krokant gebakken – kruidenboter.

Wildpaté - € 21,00

Duo van haas en hert, huisgemaakt  – chutney’s.

Goudbrasem - € 21,00

Op vel gebakken – witte wijnsaus – prei.

Salade –  Pasta

Salade pikant gewokt rundreepjes – € 26,00

Gemengde sla – chili – soja

Pasta scampi – € 26,00

Gebakken scampi – linguine – getomateerde lookroom.

Kruidenpasta gamba's – € 27,00

Linguine – groenten – pesto.

 

 

Wildgerechten

Wildpaté - € 21,00

Duo van haas en hert, huisgemaakt  – chutney’s.

Filet pur van hert - € 40,00

Appel – veenbessen – schorseneer – pastinaakpuree – Grand Veneursaus – dauphine-aardappelen.

Hazenrug ‘ Harlekijn’ - € 38,00

Appel – veenbessen – rode kool – knolselderpuree – witloof – dauphine-aardappelen.

Fazant - € 37,00

Filet – gekonfijt boutje – appel – veenbessen – witloof – savooikool – knolselderpuree – dauphine-aardappelen.

Ragout van everzwijn - € 36,00

Boschampignons – wortel – pastinaak – spek – Gebakken krieltjes.

Visgerechten

Tomaat garnaal – € 35,00

Klassieke tomaat garnaal – slaatje – verse frieten.

Spies gegrilde scampi – € 30,00

Slaatje – tartaarsaus – verse frieten.

Gegrilde visschotel – € 36,00

Gegrilde vissoorten – linguine – kruidenboter.

Zeetong ‘ meunière’ – € 38,00

Tartaarsaus – verse frieten.

       Garnituur:

Assortiment warme groenten van het moment - € 4,00

Gemengd slaatje - € 3,00

Vleesgerechten.

Steak tartaar – € 28,00

Belgisch witblauw – met het mes gesneden – slaatje – verse frieten.

Steak natuur – € 27,00

Belgisch witblauw – verse frieten.

Filet pur natuur – € 37,00

Belgisch witblauw – verse frieten.

       Garnituur (steak en filet pur):

Assortiment warme groenten van het moment - € 4,00

Gemengd slaatje - € 3,00

        Sauzen:

Peperroom / Champignonroom / Champignon natuur / Stroganoff - € 3,50

Béarnaise - € 4,00

 

 

Nagerechten.

Dame blanche – € 14,00

Vers gedraaid vanille-ijs - warme chocoladesaus.

Chocolade – € 14,00

Moelleux - vers gedraaid vanille-ijs - crème anglaise.

Sabayon – € 14,00

Vers gedraaid vanille-ijs – sabayon met Amaretto.

Tarte Tatin – € 14,00

Appeltaart op z'n kop – vanille-ijs.

Kaas – € 15,00

Assortiment geaffineerde kazen - rozijnentoast.