Menukaart - a la carte

Primary tabs

Voorgerechten

 
Carpaccio rund - € 17,00
Belgisch witblauw - tapenade van olijf – kappers – rucola - schilfers parmezaan.
 
Gerookte zalm - € 18,00
Garnalen - appel - honingvinaigrette.
 
Garnaalkroketten - € 16,00
Slaatje - gefruite peterselie - tartaar.
 
Kikkerbillen - € 16,00
Krokant gebakken – kruidenboter.
 
Pladijs - € 16,00
Prei - blanke boter met geuze.
 
Ganzenlever - € 19,00
Compote van peer - kweepeer - gekonfijte zuurkool.
 

Salade – Groenten - Pasta.

 
Salade pikant gewokte rundsreepjes – € 24,00
Gemengde sla - chili – soja.
 
Salade pittig gemarineerde kip - € 22,00
Soja - chili - gember - honing - chinese kool.
 
Gegrilde tonijn - € 24,00
Gemengde sla- ansjovis - groene boontjes - olijven - ei.
 
Pasta scampi - € 22,00
Gebakken scampi – linguini – getomateerde lookroom.
 
Kruidenpasta gamba's - € 24,00
Linguine - gewokte groenten - pesto.
 
Biologische groentenschotel - € 22,00
Vegetarische bereiding van groenten en granen van het moment.
 

 

 

Wildgerechten.

 
Patrijs - € 33,00
Savooikool - kastanjes - natuurjus - krieltjes.
 
Fazant - € 29,00
Savooikool - knolselder - witloof - appel - airellen - saus met eekhoorntjesbrood - pommes dauphine.
 
Hazenrugfilet 'harlekijn' - € 30,00
Rode kool - witloof - knolselder - appel - airellen - poivradesaus - peperroomsaus - pommes dauphine.
 
Filet pur van hert - € 38,00
Linzen - spek - bonen - cantharellen - chutney van kweepeer - Grand Veneursaus - pommes dauphine.
 
Stoofpotje van everzwijn - € 27,00
Wortel - ui - knolselder - boschampignons - spek - kasteelbier - appel - kroketten.
 

Visgerechten.

 
Tomaat garnaal - € 30,00
Klassieke tomaat garnaal – slaatje – verse frieten.
 
Spies gegrilde scampi - € 27,00
Slaatje – tartaarsaus – verse frieten.
 
Gegrilde visschotel – € 32,00
Gegrilde vissoorten – linguini – lookboter.
 
Zeetong ‘ meunière’ - € 35,00
Groenten en kruiden van het moment – tartaarsaus -  verse frieten.
 
Zeeduivel - € 28,00
Wortel - raapjes - bloedworst - puree met bieslook. 
 
Griet - € 30,00
Stamppot van savooikool - krab - hazelnoot - jus van crab - krieltjes.
 

Vleesgerechten.

 
Steak tartaar - € 26,00
Belgisch witblauw – met het mes gesneden – slaatje – verse frieten.
 
Steak natuur - 22,00
Belgisch witblauw - verse frieten – saus & garnituur naar keuze.
 
Filet pur - € 31,00
Belgisch wit-blauw - verse frieten – saus & garnituur naar keuze.
 
     garnituur
- assortiment warme groenten van het moment - € 2,00
- gemengd slaatje - € 2,00
     sauzen:
- peperroom - € 2,00
- champignonroom - € 2,00
- champignon natuur - € 2,00
- stroganoff - € 2,00
- béarnaise - € 3,00

 

Nagerechten.

 
Dame blanche - € 11,00
Vers gedraaid vanille-ijs - warme chocoladesaus.
 
Chocolade - € 12,00
Moëlleux - vers gedraaid vanille-ijs - crème anglaise.
 
Ananas - € 13,00
Gekarameliseerd - rhum - granité van verbena.
 
Sabayon - €12,00
Vers gedraaid vanille-ijs – sabayon met Amaretto.
 
Kaas - € 14,00
Assortiment geaffineerde kazen - rozijnentoast.