Menukaart - a la carte

Primary tabs

Voorgerechten

 
Carpaccio rund - € 17,00
Belgisch witblauw - tapenade van olijf – kappers – rucola - schilfers parmezaan.
 
Schotse zalm - € 15,00
Gepekeld - mascarpone - Hasseltse graanjenever.
 
Garnaalkroketten - € 16,00
Slaatje - gefruite peterselie - tartaar.
 
Kikkerbillen - € 16,00
Krokant gebakken – kruidenboter.
 
Zeebarbeel - € 14,00
Butternutpompoen - Bourgogne des Flandres.
 
Ganzenlever - € 19,00
Appel - zwarte pens.
 

Salade – Groenten - Pasta.

 
Salade pikant gewokte rundsreepjes – € 24,00
Gemengde sla - chili – soja.
 
Salade witte en zwarte pens - € 22,00
Veldsla - witloof - appel - witte en zwarte pens - mosterdvinaigrette.
 
Pasta scampi - € 22,00
Gebakken scampi – linguini – getomateerde lookroom.
 
Kruidenpasta gamba's - € 24,00
Linguine - gewokte groenten - pesto.
 
Biologische groentenschotel - € 22,00
Vegetarische bereiding van groenten en granen van het moment.
 

 

 

Wintergerechten.

 
Zuurkoolschotel - € 26,00
Zuurkool - kasselerrib - varkensrib - Frankfurter worst - spek - aarappelpuree.
 
Lamsragout - € 28,00
Wintergroenten - gebakken krieltjes.
 
Runderwangen Bourguignon - € 27,00
Wortel - spek - uitjes - champignons - rode wijn - pasta.
 
Konijn met pruimen - € 27,00
Spek - pruimen - bier - kroketten.
 

Visgerechten.

 
Tomaat garnaal - € 30,00
Klassieke tomaat garnaal – slaatje – verse frieten.
 
Spies gegrilde scampi - € 27,00
Slaatje – tartaarsaus – verse frieten.
 
Gegrilde visschotel – € 32,00
Gegrilde vissoorten – linguini – lookboter.
 
Zeetong ‘ meunière’ - € 35,00
Groenten en kruiden van het moment – tartaarsaus -  verse frieten.
 
Kabeljouwhaasje - € 27,00
Vacuum gegaard - stamppot van aardappel en prei - zeekraal. 
 
Zeebaars - € 30,00
Witloof - pernodsaus - aarappelpuree met lente-ui.
 

Vleesgerechten.

 
Steak tartaar - € 26,00
Belgisch witblauw – met het mes gesneden – slaatje – verse frieten.
 
Speenvarkensfilet - € 27,00
Champignons - spruiten - portsaus - puree van zoete aardappel.
 
Steak natuur - € 22,00
Belgisch witblauw - verse frieten – saus & garnituur naar keuze.
 
Filet pur - € 31,00
Belgisch wit-blauw - verse frieten – saus & garnituur naar keuze.
 
     garnituur
- assortiment warme groenten van het moment - € 3,00
- gemengd slaatje - € 2,00
     sauzen:
- peperroom - € 3,00
- champignonroom - € 3,00
- champignon natuur - € 3,00
- stroganoff - € 3,00
- béarnaise - € 3,50

 

Nagerechten.

 
Dame blanche - € 11,00
Vers gedraaid vanille-ijs - warme chocoladesaus.
 
Chocolade - € 12,00
Moëlleux - vers gedraaid vanille-ijs - crème anglaise.
 
Wentelteefje - € 13,00
Gekarameliseerde peer - warme chocolade.
 
Sabayon - €12,00
Vers gedraaid vanille-ijs – sabayon met Amaretto.
 
Kaas - € 14,00
Assortiment geaffineerde kazen - rozijnentoast.